Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sfeer en gezelligheid tijdens het kleinkunstfestival Olen

Barbara Dex

Het Olense kleinkunstfestival gaat terug naar zijn vertrouwde roots. Tijdens de laatste zondag van juli kan je vanop het gezellige dorpsplein genieten van een reeks straffe artiesten. 

Jelle Cleymans bijt samen met zijn vijfkoppige band de spits af. In zijn eigen, frivole stijl neemt de zanger je mee op muzikale roadtrip waarin hij oud en nagelnieuw werk verenigt. Bovendien brengt hij een aantal gasten mee die stuk voor stuk hun muzikale sporen al hebben verdiend. Wie die gasten zijn, is nog even een verrassing.  

Daarna is het de beurt aan Louis en Maurice van de L&M Band. Deze twee gepassioneerde troubadours spelen op een eigenwijze manier en met een vette knipoog alles wat je graag hoort maar tegen niemand durft te zeggen.  

Nog meer muzikaal genot met ‘Kleinkunsteiland’.

Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. De twee dames en twee heren, verenigd als één gelegenheidsgroep, grasduinen in 50 jaar kleinkunst en worden live ondersteund door vier klassemuzikanten.  

Praktisch: 

  • zondag 30 juli vanaf 14.00 uur (deuren open vanaf 13.00 uur) 
  • op het dorpsplein onder de velumtent 
  • gratis toegang.   Foto Barbara Dex.

Dorp, Olen, België

Barbara Dex

Deel dit artikel